Ste se pri gledanju svojega obraza v ogledalu kdaj zalotili v situaciji, ko se vam je zazdelo, da je vaša koža na obrazu povsem brez energije in osivela? To je posledica prevelike utrujenosti in pogostega stresa, s katerim se v današnjem času srečujemo prav vsi, čeprav si to le redko priznavamo. Če želimo, da se bomo zaradi najrazličnejših zunanjih dejavnikov počasneje starali, potem je najbolje, da si poiščemo ustrezno pomoč. Zelo priljubljena je na primer kisikova maska, na katero se lahko naročimo v enem od priljubljenih kozmetičnih salonov pri nas.

Kisikova maska vam bo v zelo kratkem času na vaš obraz povrnila sijaj in energijo, ki vam je izginila kar čez noč. Postopek kisikove maske traja malo časa in je povsem neboleč. Še več: pri opravljanju tega postopka se boste počutili prijetno. Odlično počutje pa vas bo obšlo, ko se boste po postopku ponovno pogledali v ogledalo. Sami sebi se boste zdeli kar nekaj mlajši. Postopek boste z veseljem predlagali še drugim.

Brazilska depilacija za brezskrbno uživanje na plaži

V poletnih dneh in tudi v nekaterih drugih primerih ljudje pokažemo nekoliko več gole kože. V takem primeru je še posebej potrebno paziti na to, kako izgleda naša koža. Ta mora biti še posebej negovana. Pri tem mislimo tudi na to, da slučajno na določenih predelih telesa nismo preveč zaraščeni. To bi namreč izgledalo sila neprivlačno in tudi mi bi se veliko slabše počutili. Še posebej pa je potrebno veliko pozornost nameniti intimnim predelom naše kože. Tudi na teh mestih je potrebna posebna depilacija. Rečemo ji brazilska depilacija.

Brazilska depilacija naj poteka pod okriljem strokovnjaka v kozmetičnem salonu, če želimo, da bo učinkovita in da ne bo prihajalo do nezaželenih vnetij ali do drugih nevšečnosti, ki se pogosto pojavijo, če se brazilske depilacije lotevamo sami.

This entry was posted in Zdravje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *