Polaganje ploščic mora biti opravljeno natančno ter profesionalno. Vsak dober keramičar ve, da bo le z natančnim in vestnim delom dobil odličen končni rezultat. Kadar prenavljamo kuhinjo se velikokrat zgodi, da se ploščice med razdiranjem ter odstranjevanjem starih kuhinjskih elementov poškodujejo. Zato se moramo odločiti za nakup novih.

Polaganje ploščic v kuhinji bo hitrejše, če bomo pri tem popravili tudi tlake. Kuhinjske ploščice so lahko različnih oblik ter barv. Veliko ljudi si želi v kuhinjskih tleh imeti svetle ploščice, saj tako postane celoten prostor svetlejši. Na svetle ploščice lahko kombiniramo temno pohištvo in tako ustvarimo lep kontrast.

Polaganje ploščic, ki so temnejše barve, raje prepustimo strokovnjakom, saj moramo biti pri temni barvi še bolj natančni. Tisti, ki imajo ogromno kuhinjo se velikokrat odločijo za postavitev črnih ploščic, ki se odlično ujamejo z belo kuhinjo. Z belo kuhinjo se odlično ujamejo tudi ploščice ki imitirajo marmor. Takšne ploščice so zelo elegantne vendar so tudi izredno drage.

Obnova kopalnice za lepši dom

Obnova kopalnice je nujno potrebna, kadar je stara kopalnica dotrajana. Veliko ljudi se po dvajsetih letih bivanja v stanovanju, odloči za kompletno prenovo stare kopalnice. Pri tem mora najprej vse stare ploščice odstraniti ter odpeljati tudi ostalo kopalniško pohištvo.

Obnova kopalnice se vedno začne z izbiro novih ploščic. Nove ploščice lahko kupimo v različnih salonih, kjer prodajajo priznano italijansko keramiko. Tam imamo velik izbor različnih tipov keramičnih ploščic. Te so lahko kvadratne ali pravokotne oblike. Lahko so narejene v živahnih ter pisanih barvah ali pa v bolj umirjenih barvah, ki človeka pomirijo.

Obnova kopalnice nas lahko stane veliko denarja. Odvisno kakšne keramične ploščice bomo izbrali. Tisti kupci, ki imajo klasičen okus, bodo izbrali ploščice v odtenkih narave. Mlajši kupci, ki si želijo imeti stanovanje v živahnih barvah, pa bodo izbirali med vijoličnimi, rdečimi ter modrimi barvami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *