Zavarovalnica Triglav je kot ena izmed naših večjih in uglednejših zavarovalnic razumljivo tudi med najbolj priljubljenimi izbirami za tiste, ki se odločajo za dopolnilno ali dodatno zavarovanje. Zavarovalnica ima mnoge prednosti, s katerimi se je prikupila zavarovancem in vabi tudi nove interesente, ki bodo v njihovi ponudbi gotovo našli kakšne zelo ugodne pakete.

Najprej je privlačno seveda Triglav dopolnilno zavarovanje. Izbira dopolnilnega zavarovanja je za mnoge že povsem samoumevna, saj gre za minimalno investicijo, ki lahko močno izboljša izkušnjo, če se kdaj znajdemo v zdravstveni oskrbi in bi utegnili nastati visoki stroški. Triglav dopolnilno zavarovanje poskrbi za to, da ob osnovnih zdravljenjih in nujnih posegih ne bodo nastali dodatni stroški, tudi če gre za storitve in izdelke, ki jih obvezno zavarovanje ne krije v celoti. To je velika prednost, saj so stroški lahko visoki, predvsem pa so nepredvidljivi. Triglav dopolnilno zavarovanje je zelo ugodno in s tega vidika predstavlja priporočljivo investicijo, ki se lahko v praksi močno obrestuje.

Še bolj privlačne so opcije, ki jih pri tej zavarovalnici odpira dodatno zdravstveno zavarovanje. To je prava izbira za tiste, ki želijo pokriti še mnoge dodatne storitve in si zagotoviti tudi kakovostne izdelke, ki so ključnega pomena pri nekaterih zdravljenjih. Pričakujemo lahko višji standard storitev in oskrbe, ne samo pri samih posegih, temveč že prej in tudi kasneje. Dodatno zdravstveno zavarovanje prinaša Triglav asistenco, ki pomaga pri urejanju raznih zadev, tudi pri naročanju in obiskovanju specialističnih preiskav. Tako je lahko dodatna ponudba zelo prepričljiva, tudi če gre za osnovne posege in zdravljenja. Gotovo se splača izbrati dodatno zdravstveno zavarovanje, če bi radi bili deležni kar najboljše izkušnje pri kakršnihkoli opravkih znotraj našega zdravstvenega sistema, to zavarovanje pa velja tudi za nekatere storitve v tujini, kar je le ena izmed drobnih prednosti, s katerimi Triglav izstopa med različnimi ponudniki zavarovanj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *