Akumulatorski vijačnik za serijsko privijanje vijakov

Akumulatorski vijačnik je odličen za vse, ki opravljajo različna suhomontažna dela in potrebujejo dobro in kakovostno napravo za privijanje večjega števila vijakov. Ročno privijanje bi tu namreč delavcu vzelo preveč časa, zato se ga je bolje izogibati. Odličen je za vse poklicne in profesionalne delavce, ki se ukvarjajo z lesenimi konstrukcijami, ki so postale v zadnji letih vse bolj aktualne. 

Akumulatorski vijačnik, ki ima izredno zmogljivo baterijo, bo zmogel opraviti tudi po 2000 privijanj, kar je odličen rezultat. Pomembno je tudi to, da vijalnik ni pretežak, saj tako od človeka zahteva manj moči in ga ne prehitro utrudi. Odličen je tudi za privijanje vijakov v strop, kar je precej zahtevno in kompleksno delo. Najboljši vijačniki so izdelani tako, da nam nudijo nemoten pogled na vijak, ki ga privijamo, so odlični za delov v prašnih pogojih in nudijo možnost nastavitve globine privijanja. 

Akumulatorski vijačnik se kupi v posebnem kompletu, ki vsebuje tudi napravo za polnjenje, s katero je dobro vijačnik vsak večer napolniti, če ne želimo, da se nam med delom izprazni. Seveda pa je priporočljivo imeti tudi rezervno baterijo, ki jo uporabimo v takem primeru. 

Spajkalnik omogoča delo pod kotom

Spajkalnik je orodje, ki ga pogosto uporabljajo vsi, ki se srečujejo z različnimi kovinami. Izdelan je na izredno enostaven in preprost način in nam omogoča tudi delo pod različnimi koti, kar je odlično, kadar imamo kompleksnejše delovne pogoje. Ko spajkalnik priklopimo v elektriko posveti zelena lučka, ki utripa dokler orodje ni pripravljeno za delovanje. Rdeča lučka pa nakazuje, da je orodje izklopljeno. 

Spajkalnik nam z lučkami oznanja tudi ali je njegova konica še vroča ali ne. Dokler gori lučka se je namreč ne smemo dotikati. 

Spajkalnik se zelo hitro segreje in je za delo pripravljen že po 30 sekundah ogrevanja, kar pomeni, da ga ni potrebno predhodno vklapljati, saj bo takoj nared.