Atraktivne adrenalinske aktivnosti

Nekateri radi svoj prosti čas preživljajo ob adrenalinskih aktivnostih, ki ponujajo čudovite izkušnje. Običajno s takšnim namenom načrtujemo kakšne aktivne počitnice, pri katerih nas pot zanese predvsem v Posočje, ki je pri nas center tovrstnih aktivnosti. Da bi lahko svoj prosti čas kar najbolje izkoristili, je pametno ponudbo dobro poznati. Tako vemo, kakšne možnosti imamo, prav tako se lahko že vnaprej pozanimamo o cenah in drugih ključnih lastnostih.

Pestra ponudba po ugodnih cenah

Dobra novica je vsekakor že to, da imamo na voljo izredno pestro ponudbo, ki je praviloma tudi cenovno dokaj ugodna. To velja predvsem za priljubljene aktivnosti, po katerih je veliko povpraševanja, to je recimo Soča rafting. Rafting na reki Soči ponuja praktično vsaka turistična agencija v Posočju, zato je to odlična izbira, ki zagotavlja prijetno izkušnjo. Spričo široke ponudbe pa ima Soča rafting seveda tudi ugodne cene, že za nekaj deset evrov lahko pričakujemo atraktivno skupinsko odpravo po rečnih brzicah. Ponudba se začne pri okoli 40 evrih, večinoma pa lahko pričakujemo, da bo Soča rafting stal okoli 50 ali 60 evrov za dogodivščino, ki traja okoli tri ure in vključuje dobro uro in pol na vodi.

Druge atraktivne možnosti

Za še boljšo izkušnjo lahko izberemo aktivnosti, ki zagotavljajo povsem edinstveno izkušnjo, recimo skok s padalom. Cena bo za to seveda nekoliko višja kot pri raftingu, a izkušnja je povsem drugačna, sploh pri bolj atraktivnih poletih, kot je https://www.bovecsport.com/sl/ponudba/letenje-s-padalom-v-tandemu. Izvedba je tudi nekoliko zahtevnejša, zato je za skok s padalom cena razumljivo višja. A stroški ne predstavljajo ovire za tiste, ki želijo izkusiti nekaj čisto novega in se podati s padalom skozi zrak. Poleg tega za skok s padalom cena ni nujno zelo visoka, ponudba se začne že pri kakšnih 150 evrih, kar je gotovo precej ugodno za tako posebno izkušnjo. Daljši poleti stanejo okoli 200 evrov in vključujejo letenje do ene ure.