Dentalne rešitve višjega standarda

Višji standard pri zobozdravnikih koristijo tisti, ki ne iščejo le učinkovitih rešitev, temveč bi bili pri tem radi deležni tudi odlične izkušnje. Posegamo po kakovostnih izdelkih, ki so trajni in zanesljivi, na voljo pa imamo rešitve, ki ponujajo zelo prepričljive končne rezultate. Vse to dopolnjujejo še prilagodljive storitve, zobozdravniki pa seveda poskrbijo za prijetno izkušnjo skozi celoten postopek. Na izbiro imamo kar nekaj zelo atraktivnih rešitev.

Nevidni zobni aparat Invisalign

Zelo pestra je ponudba pri ortodontih, ki imajo več vrst učinkovitih izdelkov. Prevladujejo zobni aparati zvezdice in druge dobro znane rešitve, to pa preprosto zato, ker so te vključene v osnovno zdravstveno zavarovanje. Nevidni zobni aparat Invisalign bo treba doplačati, a ponuja bistveno boljšo izkušnjo za tiste, ki želijo na diskreten način preoblikovati svoje zobovje. To je aparat, ki še vedno brezhibno opravlja svoje delo, le da nima opaznih elementov, ki bi pokvarili podobo zobovja. Nevidni zobni aparat Invisalign vsekakor sodi v višji standard izdelkov, ki so na voljo pri ortodontih, zato pa zagotavlja izvrsten končni rezultat in odlično izkušnjo tudi pri zahtevnejših pacientih.

Kakovostni zobni vsadki

Prav tako se splača višji standard koristiti pri ključnih protetičnih izdelkih, kot je zobni implantat. Ta ima namreč zelo pomembno vlogo pri pripravi protetičnih rešitev, saj nudi zanesljivo mesto za namestitev nadomestkov. Kakovosten zobni implantat je zanesljiv in vzdržljiv, ima dolgo življenjsko dobo in zagotavlja trajno zadovoljstvo. Vsadki se uporabljajo tudi za namestitev fiksnih protez, ki so pri uporabi podvržene velikim obremenitvam in morajo vseskozi ponujati brezhibno funkcionalnost. Stabilno jih lahko namestimo le na kakovostne vsadke, ki bodo svoje delo brez težav opravljali več desetletji. Zobni implantat je praviloma najboljša rešitev pri posegih, ki vključujejo nadomeščanje manjkajočih zob, tudi če gre za relativno enostaven poseg, recimo nadomeščanje enega samega zoba, kar bi sicer lahko opravili z mostičkom.