Gradnja hiše

Pred nekaj meseci smo se vselili v novo hišo. To je bil zame velik projekt, ki je trajal več kot eno leto. Večino hiše smo gradili sami s prijatelji, nekaj dela pa sem prepustil strokovnjakom.

Velik izziv mi je predstavljala izgradnja dimnika. Sam se tega nisem znal lotiti, saj je potrebno upoštevati določene standarde in precej strokovnih stvari, ki jih seveda ne vem. Zato sem se odločil za podjetje Dim grad d.o.o. in moram reči, da sem izjemno zadovoljen. So strokovni, delo so opravili kvalitetno, tako kot smo se dogovorili. Dimnik je učinkovit in deluje tako kot je treba.

V hiši sem imel že pred gradnjo načrtovan tudi prostor za kamin. Dim grad d.o.o. je tudi ponudnik kvalitetnih kaminov, zato sem se odločil, da bom svojega izbral kar pri njih. Posebaj všeč so mi bile kaminske peči na pelete. Ko smo jo izbrali in se vse dogovorili, so jo dostavili in vgradili zelo hitro. Sedaj imamo v dnevni sobi kotiček, ki prijetno ogreva praktično celo hišo.

Gradnja hiše in opremljanje je bilo res naporno, se je pa izplačalo. Sedaj imamo čudovit dom, v katerem mi je najboljuši kotiček prav pred kaminsko pečjo.