Obposteljna posteljica je otroška postelja, njeno mesto je poleg mamine postelje

Obposteljna posteljica ima veliko prednosti. Nastavimo lahko višino ležišča, v več položajev, nastavimo lahko tudi naklon ležišča. Naklon ležišča je zelo pomemben predvsem za otroke z refluksom. Nastavimo lahko dolžino nog za boljšo stabilnost in za prilagajanje do stranice starševske zakonske postelje.

Obposteljna posteljica ima tudi kolesca, le ti omogočajo lažje premikanje. Posteljni vložek je udoben in mehak, najbolj pomembno pa je, da se ga da oprati. Večjo varnost omogočajo pritrditveni jermeni, ki se pritrdijo na starševsko posteljo.

Postelja ima velik stranski žep, ki omogoča, da vanj spravite različne predmete, kot so glavniki, ropotuljice, dudice, steklenice in podobno. Zraven je priložena tudi torba za prenašanje otroške postelje.

Obposteljna posteljica se lahko tudi zloži ter jo pospravi na varno mesto.

Obposteljno posteljica nam omogoča stik z dojenčkom. Lahko ga vonjamo, vidimo. To ima ogromno prednosti za matere in dojenčke. Prednosti pri dojenju, boljše spanje.

Otroški voziček 3 v 1

Otroški voziček 3 v 1 pomeni, da kupimo samo otroški voziček, poleg pa nam pripada tudi stol v katerem sedi že kar odrasel otrok in ga lahko peljemo malo na okoli. Lahko bi rekli, da je najpomembnejši del otroškega vozička 3 v 1 lupinica. Lupinica nam služi, da otroka prenesemo iz toplega doma v avto, iz avta v drug prostor in tako naprej…. Z lupinico lahko otroka peljemo v avtu, saj ima posebne pritrdilne pasove.

Otroški voziček 3 v 1 pa ima tudi posebno ceno. Veliko bolj se nam izplača, da ga kupimo, kot pa da kupujemo vsak sestavni del posebej Ne privarčujemo samo denarja pri nakupu otroškega vozička 3 v 1, privarčujemo tudi prostor v stanovanju, da ne omenim časa, ki ga zapravimo za letanje po nakupovalnih centrih.

Ne smemo pozabiti, da nam zraven otroškega vozička 3 v 1 pripada tudi posebna torba, v katero lahko zložimo vse kar potrebujemo mi in nas dojenček.