Otroška kolesa po meri vašega malčka 

Kdaj je vaš malček pripravljen na kolesarske podvige, je zlasti odvisno od njegove starosti pa tudi od motoričnih sposobnosti. A še preden sede na pravo otroško kolo, ga boste na vožnjo s kolesom navajali s pomočjo nekaterih drugih sredstev. V zadnjem času so, na primer, zelo priljubljeni poganjalci, ki so v veliki meri zasenčili otroška kolesa s pomožnimi koleščki. 

Otroška kolesa priznanih proizvajalcev so vam na voljo v specializiranih prodajalnah. Na tem mestu boste za svojega malega junaka lahko kupili še vso dodatno opremo za kolesarjenje. V prvi vrsti ne pozabite kupiti kakovostne in ravno prav velike otroške čelade. 

Otroška kolesa si lahko pred nakupom v fizični prodajalni s kolesi ogledate tudi na spletu. Na njem je kar nekaj priznanih spletnih trgovin, kjer so vam na voljo tudi kolesa za odrasle. Preko spleta pa se lahko naročite tudi na številne koristne storitve, ki so povezane s kolesi, na primer na servis, bike fitting oziroma nastavitev kolesa po svoji meri. 

Kolesarska oprema po najdostopnejših cenah 

Kolesarska oprema se lahko deli na obvezno in manj obvezno oziroma dodatno. K obvezni se vsekakor prišteva dobro izbrano kolo, kolesarska čelada, čeprav je po zakonu predpisana le do 14. leta starosti, kolesarska očala, kolesarska oblačila in kolesarski čevlji. 

Z dodatno opremo, kot je, na primer, košarica na mestnem kolesu, pa si lahko zagotovite še več udobja in dobrega počutja. 

 

Vrhunska kolesarska oprema po najdostopnejših cenah vam je na voljo v specializirani trgovini s kolesi, kjer vam prijazno ter strokovno usposobljeno osebje ponuja še ugoden servis koles, bike fitting ter druge koristne storitve. Na istem mestu lahko kupite še trenažer. To je naprava, ki je zlasti dobrodošla za vse tiste, ki brez kolesarjenja ne morejo niti pozimi oziroma v hladnejših dneh. S pomočjo trenažerja boste lahko v domačem prostoru kolesarili tako, kot če bi bili zunaj v naravi.