Skok s padalom Bovec – ptičje življenje

Skok s padalom Bovec je skok v tandemu in je padalski skok iz letala, pri katerem je potnik ves čas pripet na inštruktorja, ki skrbi za varen skok.

Ste si že od nekdaj želeli občutiti kakšno je življenje ptic? Potem je tu za vas prava adrenalinska izkušnja, skok s padalom Bovec. Pri čemer si boste Soško dolino ogledali iz ptičje perspektive.

Skok s padalom Bovec je primeren za vsakogar, ki ima željo po nori izkušnji katero lahko kasneje deli s svojimi prijatelji, znanci ali sorodniki. Je pa tudi odlično darilo ali presenečenje.

Prednost skoka s padalom je, da ne potrebujemo nobenih predhodnih znanj, saj nas vse potrebno naučijo vodiči pred vzletom z letalom. Kljub temu, da se skok v tandemu sliši nevarno pa naj bi bil eden izmed najbolj varnimi skoki s padalom, saj je že sama oprema je namenjena varnosti skakalca.

Rafting bovec – dolina zabave

Dolino reke Soče turisti po navadi obiščejo zaradi njene neokrnjene narave, ki jih definitivno očara. Prav za prav pa to ni edina stvar zaradi katere se odločijo za njen obisk. Vsak, ki je že kdaj bil tam ve, da se ob obisku tega bisera enostavno mora ustaviti tudi na rafting Bovec.

Rafting je v starih časih predstavljal gospodarsko panogo, kateri so pravili splavarjenje. Danes pa so rafting ohranili in razvili kot del vodnega športa, za katerega velja pri rafting Bovec eno izmed najbolj norih izkušenj na vodi.

Pri Rafting Bovec starost ni nobena ovira. Prav za prav je to dogodivščina za vse generacije, ki se med seboj želijo s to izkušnjo povezati in preživeti čudovito popoldne v naravi.

Zaradi te obilice zabave pa ne bo trpela niti vaša denarnica. Pri rafting Bovec vam bodo priskrbeli prav vso potrebno opremo, ki si jo lahko le izposodite in je ni potrebno kupiti.

Potrebno se je le prepustiti užitku in zabavi!