STIHL servis Trzin je najboljša izbira

Ker je STIHL zelo kakovostna znamka, je seveda potrebno aparature te znamke redno vzdrževati in jih servisirati, da nam služijo brez napak in seveda dolgo časa.

STIHL servis Trzin skrbi za to, da uporabniki STIHL in pa Viking naprav ostajajo zadovoljni. Je torej pooblaščen servis, kjer svoje delo opravljajo, kot je treba. Strankam prijazni, specializirani in predani svojemu delu. Poleg tega, da STIHL servis Trzin skrbi za popravilo in servisiranje raznih motornih žag, kosilnic, pa vse do drugih vrtnih naprav, je pri njih mogoče tudi brusiti verige.

Imajo preprosto in pregledno spletno stran, na kateri zasledimo vse potrebne informacije. Potreben je le en klik in izpiše se nam telefonska številka, na kateri lahko izvemo vse podrobnosti, ki nas zanimajo.

Pri servisih je zelo pomemben prijazen stik s strankami in pri STIHL servisu Trzin, ga zagotavljajo na visoki ravni in so pripravljeni prisluhniti strankam, da pridejo do skupne rešitve.

Husqvarna TC 38 ustvarjen za enostavno uporabo

Vsi lastniki hiš imajo težave, ko pride do košenja trave, saj nas lahko velike površine zelo izmučijo in nam vzamejo veliko časa.

Husqvarna TC 38 je prava rešitev za vse lastnike hiš in tistih, ki kosijo kakršnekoli travnate površine. Ta vrtni traktor je ustvarjen za enostavno upravljanje in udoben za vsakega posameznika. Primeren je za srednje velike vrtove.

Husqvarna TC 38 predstavlja tudi udobje, ki je pomembno pri vrtnih opravilih. Je izjemno lahko vodljiv traktor, ki kakovostno opravlja svoje delo. Ima posebej razvit motor oljnim filtrom, sistemom proti tresljajem in pa tlačnim mazanjem. Vklop rezil je zelo enostaven, saj imamo na armaturni plošči nameščeno ročico za vžig le teh.

Njegov vžig je zelo enostaven in nobenemu ne predstavlja izziva, saj je potrebno le obrniti ključ in vrtni traktor je pripravljen na uporabo. Seveda predstavlja tudi varnost, saj ne dosega velikih hitrosti in tako smo lahko mirni na njem.