Tonerji – originalni ali kompatibilni?

Če smo ravnokar kupili tiskalnik, ki ga nujno potrebujemo pri svojem delu, moramo kupiti tudi vsa primerna sredstva, ki nam bodo omogočala, da bomo z njim lahko tudi kakovostno tiskali. Odločili smo se, da bomo kupili tonerje. Ne vemo pa, ali se bomo odločili za originalne ali kompatibilne. Slišali smo, da so tako originalni kot tudi kompatibilni tonerji dovolj kakovostni za tiskanje. Na spletu smo pobrskali o podrobnejših informacijah in izvedeli kar nekaj koristnih podatkov ter napotkov.

Kompatibilni tonerji so prijazni tudi za naše okolje

Ko smo prebirali informacije o kompatibilnih tonerjih, smo ugotovili, da so lahko narejeni iz materialov, ki so nekoliko manj kakovostni, toda še vseeno dovolj, da je tiskanje tako, kot mora biti. Najbolj pa nas je navdušilo dejstvo, da so kompatibilni tonerji izjemno prijazni do našega okolja in narave, saj so lahko narejeni iz recikliranih materialov. Po drugi strani pa nas ves čas mika, da bi se odločili za nakup originalnih tonerjev, ki so preverjeno najbolj kakovostna oblika tonerja na sploh. Ko primerjamo še ceno, vidimo, da so kompatibilni tonerji skorajda še enkrat cenejši od originalnih. Cena in prijazen odnos do narave sta nas pripeljala do tega, da smo se odločili za nakup kompatibilnih.

Kartuše Lexmark po najnižjih cenah

Kartuše so poleg tonerjev eden od najbolj iskanih materialov, ki jih potrebujemo pri tiskanju. Pri kartušah nam je pomembna tudi blagovna znamka. Tako kot tudi pri izbiri tiskalnikov. Ker imamo doma Lexmark tiskalnik, ves čas posegamo po kartušah Lexmark.

Kartuše Lexmark naročamo in kupujemo kar preko spleta, in sicer v svoji najljubši spletni trgovini, kamor zahajamo tudi po ves preostali pisarniški material. Cene so namreč izjemno ugodne, ves čas pa smo na preži tudi za najrazličnejšimi akcijami, ki cene znižajo še bolj. Na dolgi rok bomo privarčevali kar nekaj denarja, kljub temu da uporabljamo izjemno kakovostna sredstva, na primer kartuše Lexmark.