Triglav dodatno zavarovanje sklenite pri izbranem ponudniku različnih dodatnih zavarovanj

Prebivalci Republike Slovenije morajo imeti urejeno ustrezno obvezno zdravstveno zavarovanje in dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ki ga sicer imenujemo tudi dodatno zdravstveno zavarovanje. Uredite si ga pri eni izmed zavarovalnic, pri čemer je potrebno vedeti, da se mesečna premija med njimi minimalno razlikuje, stroške zdravstvenih storitev pa krijejo v enakih zneskih. Med tovrstnimi zavarovanji je zelo priljubljeno tudi Triglav dodatno zavarovanje, ki ga lahko sklenete pri izbranem ponudniku tovrstnih storitev.

V dobi, ko večino nakupov opravimo kar preko interneta, ni nič presenetljivega, da se je tudi sklepanje dodatnih zavarovanj iz poslovalnic preselilo na svetovni splet. Takšen način se je izkazal za zelo preprost, hiter in učinkovit. Največja prednost je, da lahko Triglav dodatno zavarovanje primerjate s ponudbami ostalih zavarovalnic, s čimer ne izgubljate dragocenega časa. Poleg cene so vam na voljo tudi paketni popusti in ostale ugodnosti, ki jih prejmete ob sklenitvi.

Vzajemna zavarovanje tujina sklenite v izogib stroškom nujnih zdravstvenih storitev v tujini

Razlogi za potovanje v tujino so zelo različni. Lahko gre za enodnevni izlet, vsakoletne počitnice, službeno potovanje, ali pa ste se odločili, da boste delali ali študirali v tujini. Ne glede na to, pa nesreča in bolezen nikoli ne počivata in Vzajemna zavarovanje tujina je eden od načinov, da se v tem primeru izognete stroškom nujnih zdravstvenih storitev v tujini.

Določen del stroškov sicer krije vsem dobro poznana evropska kartica zdravstvenega zavarovanja, vendar to v večini primerov ni dovolj. Ker so lahko stroški zdravljenja v določenih delih sveta astronomsko visoki, je vsekakor priporočljivo izbrati še Vzajemna zavarovanje tujina. Ta vam ponuja različne zavarovalne vsote in kritja, zato je pri tem odločilni dejavnik, kam potujete in koliko čas boste bivali v tujini. Poleg tega lahko v zavarovanje vključite tudi nezgodo v tujini, ki vam dodatno krije stroške bivanja v bolnišnici in invalidnost.