Vizitke predstavljajo prvi stik s strankami

Vizitke morajo biti pravilno oblikovane, saj so izredno pomembne za prvi stik, ki ga imamo z bodočo stranko. Če se bomo potrudili in v vizitko vložili dovolj truda, bodo naše vizitke odlično tržno orodje, preko katerega bomo pridobivali nove stranke. Pomembno je, da si za oblikovanje vizitk najamemo ustrezno usposobljene strokovnjake, ki nam bodo pomagali pri načrtovanju ter pri oblikovanju celotne podobe natisnjenih vizitk. 

Vizitke so naše ogledalo in zato moramo poskrbeti, da ne bodo preobložene s podatki. Seveda je pomembno, da so na vizitki vsi pomembni podatki, vendar pa moramo paziti, da ne bomo pretiravali. Vsakdo si želi, da je na vizitki logotip podjetja in slogan. Poleg kontaktnih podatkov pa si stranke želijo na vizitko natisniti tudi najpomembnejše storitve, ki jih opravlja njihovo podjetje. Vsekakor moramo paziti, da ne vključimo preveč besedila. 

Vizitke so včasih zelo nerazumljive. Pomembno je, da vsakdo, ki prvič prime v roke našo vizitko, takoj najde pomembne podatke. Če bo vizitka nerazumljiva, bo naredila slab prvi vtis in nam ne bo zagotovila novega posla. Prejemnik vizitke si mora namreč takoj zapomniti, kaj ponujamo in kje nas lahko najde. 

 

Tiskanje etiket na samolepljive lističe

Tiskanje etiket je v današnjem času izredno pomembno. Etikete so lahko natisnjene na različne materiale. Največ etiket najdemo na papirnatemu ali na kartonastemu materialu. Lahko pa so tudi plastične ali iz blaga. Vsak izdelek mora imeti primerno etiketo, ki navaja blagovno znamko izdelka ter ostale pomembne podatke. 

Tiskanje etiket je lahko črno-belo ali barvno. Ker lahko danes v tiskarni izdelajo čudovite barvne etikete, si stranke velikokrat izberejo izdelavo etiket v živih barvah. Veliko etiket se porabi za namene industrije. To so etikete, k morajo biti izdelane iz Safety materiala, ki se ne bo uničil v stiku z vodo ali iz vlago. 

Tiskanje etiket mora biti izvedeno z vodoodpornimi barvami, ker le te omogočajo dolgotrajno obstojno napisa.