Vrtni traktorji Husqvarna imajo veliko priključkov

Vrtni traktorji Husqvarna so narejeni tako, da jim lahko dodamo veliko različnih priključkov ter tako postanejo multifunkcijska naprava, ki je uporabna na različnih področjih. Izredno uporaben je trosilnik, ki ga z lahkoto priključimo na zadnji del vrtnega traktorja Husqvarna. Primeren je za večje površine. Nastavimo mu lahko različno količino trošenja.

Vrtni traktorji Hurqvarna tako postanejo odlični trosilniki gojila ali semen na domačem vrtu. Poleg tega lahko s trosilnikom pozimi enostavno raztresemo sredstvo za odstranjevanje ledu. Vendar moramo biti pozorni, da po uporabi priključek temeljito očistimo in ga tako pripravimo za ponovno uporabo.

Vrtni traktorji Hurqvarna lahko uporabimo tudi kot čistilec tal. Dokupimo lahko namreč izredno uporabno ščetko za pometanje, ki jo priključimo na sprednji del traktorja. S ščetko lahko pometamo odpadlo listje, smeti in pokošeno travo. Pozimi pa tudi veže zapadli sneg. Močne ščetine bodo počistile vsako površino ter nam omogočile hitro ureditev okolice.

Vrtne kosilnice za pomladanska opravila

Vrtne kosilnice se najbolj prodajajo v spomladanskem času, ko imamo na vrtu veliko dela. Vsakdo, ki želi imeti urejeno zelenico, mora poskrbeti za redno košnjo trave. Poleg košnje moramo urediti tudi gredice, odstraniti plevel ter zasaditi novo cvetje. Košnja trave je le pika na i pri celotnem postopku urejanja. Travo moramo seveda tudi prezračiti, ji odstraniti mah ter jo pognojiti.

Vrtne kosilnice lahko čez zimo pospravimo v garažo ali vrtno lopo. Pred tem moramo kosilnico skrbno očistiti, jo nabrusiti ter poskrbeti, da nima nikjer ostankov trave. Košaro za travo moramo izprazniti ter posušiti. Le s skrbjo in čistočo bomo zagotovili dolgo življenjsko dobo našim delovnim pripomočkom.

Vrtne kosilnice so zelo enostavne za uporabo. Košnja trave je primerno delo tudi za naše otroke. Pomembno je le, da jih naučimo, kako je s kosilnico potrebno upravljati, da se ne bi poškodovali ali pa nam nehote uničili kakšne rastline.