All on 4 za nov nasmeh

All on 4 je odlična metoda, s katero si lahko zagotovimo nove zobe. Ko pridemo v določena leta, se žal velikokrat zgodi, da smo zaradi nepazljivosti ter zaradi slabe ustne higiene, ob vse naše zobe. Nekateri se tega stanja izredno sramujejo in zato opustijo družabno življenje in se zaprejo v svoj dom. Če pa želimo ven iz zadrege, je dobro, da obiščemo primerno zobno ordinacijo, kjer nam bodo strokovno svetovali ter nas podučili o možnosti zobnih vsadkov.

All on 4 je najcenejša metoda, s katero si lahko s pomočjo štirih zobnih vsadkov v spodnji ali zgornji čeljusti, zagotovimo nove fiksne zobe, ki nam ne bodo povzročali težav, kot nam jih v veliko primerih povzroča zobna proteza.

All on 4 je v večini primerov samoplačniška metoda, ki nam jo zavarovalnica ne krije. Vsekakor a lahko izkoristimo različne akcije, s katerimi si lahko zobne vsadke lažje privoščimo. Dogovorimo se lahko tudi za postopno nameščanje vsadkov najprej na zgornjo in šele kasneje na spodnjo čeljust. Določene ambulante nam celo omogočajo obročno odplačevanje, ki je za marsikoga odličen način, sa hitreje pride do novih zob.

Nevidni zobni aparat za brezskrben nasmeh

Nevidni zobni aparat je vse bolj priljubljen, saj ga med nošenjem praviloma nihče ne opazi. Ker je narejen iz prozornega materiala in se popolnoma prilega našim naravnim zobem, ljudje skorajda nikoli ne opazijo, da imamo v ustih aparat. Tak aparat izjemno hitro učinkuje na naše zobe in ga moramo menjati na vsake dva tedna.

Nevidni zobni aparat ravno zaradi tega ni najcenejša opcija zdravljenja zob. Vsakih 14 dni moramo namreč, zaradi hitrega delovanja samega aparata, menjati obstoječi aparat z novim. Zobozdravnik ortodont nam pripravljeni zobni aparat pobrusi in pripravi, da se popolnoma poda na naše naravne zobe.

Nevidni zobni aparat ni boleč in ne povzroča nobenih neprijetnih ran ter za zelo enostavno snamemo in namestimo.