Čudovite sanjske hiše za punčke

Starši ali skrbniki morajo svojim otrokom ponuditi tudi primerne igrače. Te morajo biti zasnovane tako, da jim ne ponujajo samo kar se da zabavne igre, temveč jim prav tako omogočajo, da se razvija še njihova motorika, kreativnost in še kaj. Pri izbiri igrač morate biti pozorni tudi na same materiale ter ne nazadnje na to, koliko let mora šteti otrok, da lahko igračo uporablja.

Nakupovanje igrač za punčke in fantke je lahko izjemno zabavno, sploh če so pri nakupih prisotni še otroci. Punčke so zlasti navdušene nad sanjskimi hišicami, kot so na primer Barbie hiške.

Hiške za igro z lutkami in punčkami Barbie

Hiške Barbie so praviloma izjemno dovršeno stilsko oblikovane in tudi opremljene. Na trgu jih boste našli v različnih velikostih. Takšne hiške so primerne za otroke, ki so stari vsaj tri leta. Paket vključuje tudi do trideset različnih kosov pobarvanega pohištva. Lahko so primerne tudi za večje lutke, seveda če so primerno velike.

Hiške Barbie vključujejo na primer teraso z bazenom in žarom, ločeno dvorišče, dvoje vrat, ki se zapirajo ter odpirajo, dvigalo, izoblikovano spiralno stopnišče, stilsko opremljene prostore in ne nazadnje lahko tudi lesene kompozitne materiale. Pred nakupom hiške Barbie ne pozabite preveriti točne dimenzije, velikosti izdelka, teže ter vseh materialov. Navadno pa so takšne hiške narejene iz lesa in plastike.

Hiška kmetija s konji

Če se vaša mala junakinja ne navdušuje nad lutkami, kot je Barbie, jo lahko presenetite na primer s hiško kmetija s konji. Sicer pa vam trg ponuja številne vrste hišk, ki so različno opremljene. Najbolje zasnovane hiške vas čakajo v specializiranih prodajalnah z igračami.

Takšne prodajalne z igračami in drugo otroško opremo so vam na voljo tudi na spletu. Spletno nakupovanje otroških izdelkov je lahko še zabavneje, obenem pa boste kakovostne izdelke lahko kupili po bistveno dostopnejših cenah.

Na spletni strani Babadu.si lahko preverite pestro ponudbo igralnih hišk.