Beljenje zob raje opravite pri strokovnjaku

Morda ste beljenje zob opravljali že sami, a ste kaj hitro lahko ugotovili, da rezultati beljenje niti pod razno niso bili takšni, kot so vam obljubljali v prodajalni, kjer so vam prodali izdelek za beljenje zob. Nekateri strokovnjaki celo odsvetujejo, da bi si sami belili svoje zobe, saj izdelki lahko vsebujejo škodljive snovi. Takšno storitev je veliko bolje opraviti pri strokovnjakih, ki pri svojem delu uporabljajo samo vrhunske izdelke in naprave za beljenje zob.

Še posebej priljubljeno pa je postalo lasersko beljenje zob. Takšno storitev vam pri nas ponuja kar nekaj podjetij, s katerimi se lahko povežete kar preko spleta. Preko posebnega obrazca se naročite na želeno storitev. Poleg beljenja zob so vam na voljo še drugi kakovostni izdelki in storitve, ki so povezane z zdravjem in videzom vaših zob.

All on 4 za povrnitev vašega nasmeha

All on 4 v zobozdravstvu predstavlja sodobno metodo. S pomočjo štirih implantatov si lahko povrnete nasmeh na svoj obraz, s tem da se nadomestijo vse izgubljene strukture. Tako se lahko spremeni celoten videz spodnje tretjine obraza, prav tako se vrne podpora ust in lic. All on 4 nam prav tako omogoča normalno funkcijo žvečenja.

All on 4 se praviloma izvaja na osebah, ki želijo fiksno-snemno protetiko, a so izgubile vse svoje zobe ali pa imajo zobe v zelo slabem stanju ter so že predvideni za puljenje. All on 4 metoda se prav tako uporablja tudi pri tistih osebah, ki imajo minimalno količino kostnine, ki pa je vsekakor nujna za vgraditev implantatov. 

All on 4 se ponaša s številnimi prednostmi. Ena od ključnih je zagotovo ta, da je cenovno ugodnejša rešitev od običajne implantatno protetične rehabilitacije. Prav tako vam metoda zagotavlja relativno kratek čas okrevanja, povrneta se vam tudi naraven videz obraza ter ne nazadnje tudi izgubljena funkcija žvečenja.