Direktorski stoli za neprekosljivo izkušnjo pri delu

Sodobna delovna mesta so oblikovana tako, da ponujajo kar najboljšo izkušnjo pri delu. Veliko poudarka je na preprečevanju dolgoročnih posledic, ki jih imajo razne delovne obremenitve, specifično se posvečamo tudi omejevanju posledic dolgotrajnega sedenja. A pri tem nimamo veliko možnosti, saj mnoga službena opravila zahtevajo dolgotrajno sedenje, predvsem pri delu z računalnikom in drugimi delovnimi napravami. Najboljši učinek lahko dosežemo z uporabo ustreznih stolov – dober pisarniški stol lahko naredi veliko razliko pri izkušnji na delovnem mestu, posebej pomemben pa je dolgoročni učinek na zdravje in počutje uporabnika. Ravno zato pri izbiri te opreme ne smemo sklepati kompromisov, odločimo se za izdelke višje kakovosti, ki nam zagotavljajo popolno zadovoljstvo. To so direktorski stoli, ki so posebej prilagojeni zahtevnejšim uporabnikom. Ne, niso le za direktorje!

Vsestranski direktorski stoli

Ti stoli so pravzaprav zelo vsestranski in v praksi lahko delujejo tako kot vsak drug pisarniški stol. Uporabni so pri raznovrstnem delu, saj ne ovirajo aktivnosti uporabnika. Nameščeni so na vrtljivo bazo, ki ima podvozje s kolesi, tako da se lahko enostavno premikamo po prostoru in se pri delu optimalno namestimo. Za napredne stole pa je značilno tudi to, da so zelo prilagodljivi in so zato kot nalašč za vsakega uporabnika. Navsezadnje imamo različni ljudje različne potrebe, na katere ne more vedno odgovoriti kar vsak pisarniški stol, a na srečo imamo na voljo široko ponudbo pisarniške opreme.

Sodobni direktorski stoli so ergonomsko zasnovani in omogočajo udobno sedenje preko celega delovnega dne. Tudi pri dolgotrajnem sedenju telo ne bo močno obremenjeno, izognemo se bolečinam in poškodbam. Predvsem pa lahko pričakujemo zelo prijetno izkušnjo, ki jo prinaša udobje. Ni nujno, da gre za zelo oblazinjene stole, sodoben pisarniški stol dober učinek dosega s kombinacijo premišljene ergonomske zasnove in kakovostnih materialov. A seveda imajo ti stoli tudi zelo dovršen dizajn, da se lepo podajo v prestižne pisarne.