Klima za avtodom nepogrešljiv dodatek vsakega počitniškega vozila

Klima za avtodom bo poskrbela, da bo vaše počitniško vozilo vedno prijetno za bivanje, saj bo klima za avtodom poskrbela, da bo v vročih poletnih mesecih prijetno hladno v zimskih mesecih pa toplo in bo tako počitniškemu vozilu dodala tisti občutek domačnosti.

Kakšne funkcije vse nudi klima za avtodom?

Klima za avtodom ima veliko različnih in uporabnih funkcij, ki med potovanjem z avtodomom pridejo še kako prav. Upravlja se lahko preko Wi-fija, upravlja se lahko tudi ročno ali daljinsko, ima tiho delovanje, zapiralne izhode zraka, zaščito kompresorja in delovno temperaturo od 2 do 43 stopinj Celzija.

Klima za avtodom je znana po tem, da omogoči enostavnejše potovanje brez skrbi, prav tako pa je z klimo za avtodom možno potovati v katerem koli letnem času, zaradi svojega dvojnega delovanja, ki je hlajenje in gretje prostora.

Vzdrževanje, servisiranje in namestitev klimatske naprave za počitniško vozilo

Klima za avtodom se po večini primerov namesti na  mesto, kjer se nahaja strešno okno. Če taka namestitev ni možna, potem se usposobljen strokovnjak seveda s posvetom lastnika avtodoma odloči, kam se bo klima za avtodom namestila.

 Izrednega pomena  je, da je strešna klima za avtodom redno pregledana in servisirana, tako kot vozilo, saj v  nasprotnem primeru strešna klima za avtodom nebo delovala pravilno in bo možno zaznavati neprijetne vonjave. Če se klima za avtodom neredno in nekvalitetno servisira, potem lahko pride do težav in same okvare. Razvijati in razmnoževati se začnejo tudi škodljive plesni in bakterije, ki čez čas lahko škodujejo vašemu zdravju, zadrževanje pa v tistem prostoru ni več primerno.

Servis klimatskih naprav opravi izbrani servis klim, delo pa opravi usposobljen strokovnjak na tem področju, ki bo zaznal nepravilnosti pri klimatski napravi in to popravil. Servis klimatske naprave je potrebno opravljati vsaj enkrat letno, to je odvisno od tega koliko se klima uporablja.