Namen prenosne posteljice?

Prenosna posteljica, je vrsta posteljice, ki jo lahko zložite in pospravite, ter jo odpeljete kamor koli želite. Prenosna posteljica je izredno uporabna, kadar se odločite za kakšen oddih od doma in se z otrokom odpravite na dopust. Tako vam ne bo potrebno deliti postelje še z otrokom, vendar mu boste lepo in preprosto postavili prenosno posteljico in tako sebi prihranili nekaj prostora. 

Namenjena je predvsem otrokovemu dobremu počitki in temu, da zasede kar najmanj prostora kot je mogoče. Saj se lepo zloži in jo je mogoče pospraviti v avto, poleg tega prenosna posteljica ni težak kos opreme. 

Cenovno pa take posteljice nisi ravno ugodne, zaradi tega jih lahko kupite tudi rabljeno, ki bo zagotovo cenejša. Vedite pa, da prenosna postelja ni nujno potrebna za odraščanje in spanec vašega otroka. Lahko mu tudi vi odstopite del postelje. 

Otroški vozički so se modernizirali

Otroški voziček je zagotovo obvezna oprema vsakega starša, saj ste brez njega obsojeni na zadrževanje znotraj sobe ali pa na nošenje. Otroški vozički so izjemno funkcionalni, saj je lahko hkrati tudi posteljica in v skrajnem primeru tudi previjalna miza za vašega otroka.

Ponovno morate vedeti, da so otroški vozički zelo drag kos opreme za vsakega starša, vendar ga lahko shranite tudi za kasneje v kolikor imate v načrtu več otrok. V kolikor pa ne, pa ga vedno lahko prodate po nižji ceni in nekdo vam bo zagotovo hvaležen.

Otroški vozički so drugačni kot včasih, danes imajo več možnih nastavkov. Seveda so takšni vozički nekoliko dražji, vendar so zagotovo vredni nakupa, saj bodo uporabni čez celotno otrokovo zgodnje otroštvo.

Torej otroška oprema še zdaleč ni cenovno ugodna. Vendar z nekaj pametnimi nakupi si zagotovo lahko prihranite nekaj denarja. Predvsem z nakupom funkcionalnega vozička, ki se boo prilegal vsem potrebam vašega otroka. Za prenosno posteljico pa se morate samo odločiti, če vam bo koristila.