Peleti a1 so izredno dobra blagovna znamka

Peleti a1 so zelo iskani peleti, saj so znani kot izjemno dobri in učinkoviti peleti, ki nimajo nobenih umetnih primesi. Med gorenjem ne povzročajo preveč dimljenja, po gorenju pa ne puščajo veliko pepela. Tako ne bomo imeli veliko dela z vsakodnevnim čiščenjem peči, kar je pri kurjenju z navadnimi drvmi nujno potrebno. Največja prednost peletov je prav ta, da nam dajo maksimalen izkoristek pri gorenju in zato je naš nakup vedno dobro izkoriščen. 

Peleti a1 so na voljo tudi v fizičnih trgovinah, vendar jih vedno več kupcev kupi kar na spletu. Spletno kupovanje postaja vse bolj dobrodošlo, saj kupcu vzame najmanj časa. Pelete, ki so izdelani iz kvalitetnega slovenskega lesa, lahko tako naročimo ob vsaki uri. Bogati slovenski gozdovi nam neškodljivo omogočajo ustvarjanje izdelkov iz biomase, ki se dobijo v obliki sekancev, briketov ali lesenih peletov. 

Peleti a1 so odlični tudi za okolje. Izdelki iz biomase so znani po tem, da zagotavljajo veliko manjše izpuste škodljivih plinov v okolje, kar je bistvenega pomena za našo prihodnost in za naše zanamce. 

 

Briketi za kurjavo iz biomase

Briketi za kurjavo so izdelani po izredno naprednem postopku, ki jim omogoča, da nimajo nobenih nedovoljenih umetnih primesi, aditivov ali lepil. Brikete bomo kupili v valjasti obliki in običajno bodo merili med 9 cm in 15 cm. Kurjenje z briketi poteka na enak način kot kurjenje z drvmi. Vendar pa imajo briketi to prednost, da jih bomo zaradi višje energetske vrednosti, porabili veliko manj. 

Briketi za kurjavo se lahko uporabljajo tudi za kurjenje na prostem. Tako so odlični če želimo pripraviti zunanje kurišče ali domači žar. Veliko kupcev brikete obožuje za kurjavo v lončenih pečeh, ki jih he v slovenskih domovih še vedno zelo veliko. 

Briketi za kurjavo pa seveda trenutno najraje uporabljajo v posebnih kaminih, ki jih ima v dnevnih sobah vse več ljudi.