Samonakladalke s štirimi krili

Samonakladalke so tako imenovane rotacijske potisne naprave, ki so izdelane tako ,da imajo štiri krila in 9 nožev. Noži so seveda skrbno zavarovani in pri nakladanju poskrbijo za razrez pokošene trave. Po razrezu pa travo enakomerno potiskajo v notranjost samonakladalke. Prostor v katerega se naklada trava je običajno izdelano velik in prostoren, tako da lahko v eno samonakladalko naložimo ogromno tovora. 

Samonakladalke imajo torej tovorni prostor, ki je zaprt s posebnimi kovinskimi stranicami. Na zgornjem delu pa ima posebne grede, s katerimi lahko nastavimo poljubno višino. Vsaka samonakladalka je opremljena s kvalitetnimi kolesi in gumami, ki so primerne za ravne terene .Najboljši modeli imajo tudi hidravliko, ki kmetu omogoča enostavno razkladanje tovora. Tako po prihodu do silosa krmo brez večjega napora raztresemo vanj. 

Samonakladalke se enostavno priklopijo na različne modele traktorjev. Pri univerzalnemu priklopu jo lahko brez večjih težav priklopimo na spodnji ali na zgornji priklop traktorja. Na tak način lahko samonakladalko priklopi ena sama oseba brez dodatne pomoči. To je izredno prednost, saj se velikokrat zgodi, da je kmet pri opravljanju dela sam. 

Popravilo traktorjev v okolici Ljubljane

Popravilo traktorjev je pri vsakodnevni uporabi in obremenitvi traktorja zaželeno vsak enkrat na leto. Traktor je e vrsto let glavni pripomoček vsakega večjega ali manjšega kmeta. V zadnjih letih pa je ponovno postalo pomembno, da ljudje  jejo lokalno pridelano hrano, zato je tudi v Sloveniji veliko posameznikov odločilo za poklicno kmetijstvo. Kvalitetna in zdrava slovenska prehrana sta idealni za zdrav način življenja. 

Popravilo traktorjev je tako v porastu, saj jih je v slovenskem prostoru izredno veliko. Ogromno ljudi namreč živi na vaseh in običajno imajo vsak manjšo njivo ali polje, ki ga obdelujejo. Če se med delom traktor pokvari, ga je potrebno hitro popraviti, da se lahko do konca opravi delo. 

Popravilo traktorjev naj bo zato opravljeno s strani izkušenih serviserjev, ki se na to spoznajo.