Stabilen in trden skuter za invalide

Invalidski skuter je pripomoček, kateri omogoča osebi da se lahko brez težav premika po svetu in opravlja vsakodnevne opravke. 

Skuter za invalide je nekaj, kar omogoča hitro in enostavno mobilnost, osebe ki so gibljivo ovirane so zelo navdušene nad invalidskim skuterjem, saj jim zelo močno olajša življenje. Invalidski skuter mora biti stabilen in enostaven za uporabo. Sam po sebi ne sme biti pretežak, saj bi lahko posledično oviral osebo, ki ga uporablja. 

Invalidski skuter je na voljo v različnih modelih, barvah in velikostih tako, da je na voljo vsem posameznikom z dotičnimi težavami. Pri invalidskem skuterju je zelo pomembna kakovost gum, saj imajo tla različne površine na katerih mora biti invalidski skuter stabilen in trden, da ne pride do raznih nezaželenih nezgod. Poleg tega ima invalidski skuter tudi varen sistem zaviranja, zato ni skrbi da se oseba nebi mogla pravočasno ustaviti oziroma zmanjšati hitrost in zavirati. Sedež pri invalidskem skuterju se lahko obrača v vse željene smeri.

Kompakten invalidski voziček na elektriko

Električni invalidski voziček mora v prvi vrsti biti zelo kompakten in stabilen zato, da lahko oseba z gibalno oviranostjo enostavno premaguje razne ovire in da ima dostop oziroma da se lahko vozi po kakršnem koli terenu. Električni voziček mora imeti kvalitetno ogrodje predvsem pa kvalitetne gume. 

Izrednega pomena je, da je električni invalidski voziček lahek in enostaven za uporabo. Pri električnem invalidskem vozičku je zelo dobro urejen in narejen sistem zaviranja, ki je eden izmed najbolj pomembnih faktorjev in lastnosti pri električnem invalidskem vozičku. Zelo dobro narejen zaviralni sistem omogoča takojšnje zaviranje ali pa ustavljanje, takrat ko to oseba želi. Električni invalidski voziček je možno naročiti preko spleta. Pridobiti ga je možno preko napotnice, ki jo napiše osebni zdravnik ali pa ga kupite sami.

Večina ponudnikov nudi tudi obročno odplačevanje, kar pomeni da električni invalidski voziček ne bo tako velik finančni zalogaj.