Visokotlačni čistilec na toplo vodo za temeljito čisto hišo

Visokotlačni čistilec na toplo vodo je najboljši pripomoček za hitro in učinkovito čiščenje. Vsakdo ima doma prostor, ki bi ga rad temeljito očistil. Nobeden noče plačevati visokih zneskov za čistilne servise, a vendar obstajajo površine, ki jih enostavno ne moremo oprati brez pripomočkov.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo je edini izdelek na trgu, ki nam bo zagotovil čisti dom. Vsa umazanija ki se je nabirala dlje časa, bo z visitlačnim čistilcem hitro očiščena in tako tudi pozabljena. Ko spomladi pripravljamo zunanje površine za uporabo, bomo z lahkoto in zelo hitro uredili našo teraso in jo pripravili za vrtno pohištvo in žar.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo moramo le priključiti na vir vode in ostalo bo naredil sam. Lahko nu dodamo tudi čistilo. S pripočno cevjo lahko curek usmerimo točno tja kamor želimo in tako dosežemo odlične rezultate. Z močjo tlaka bo vsa še tako trdovratna umazanija izgiila in dom bo postal kot nov.

Čiščenje s suhim ledom za zahtevne uporabnike

Čiščenje s suhim ledom je idealno za čiščenje trdovratnih nečistoč in to brez vode in kemikalij. Ker pri čiščenju ni uporabljenih nobenih kemičnih snovi, lahko z zagotovostjo rečemo, da je okolju zelo prijazno. S takim čiščenjem ne poškodujemo nobenega materiala in nobene površine, ki jo moramo očistiti. Odstranjevanje raznih lakov ali masti bo tako postaljo enostavno.

Čiščenje s suhim ledom opravljamo z napravo, ki je izjemno trpežna in zmogljiva. Sestavljena je iz držala za kovček za šobe, kjer imamo vse potrebno orodje. Naprava je zelo mobilna in jo lahko nosimo tudi po stopnicah. Stroj nikoli ne zamrzne, ker ima naprava urejeno samodejno praznjenje suhega ledu.

Čiščenje s suhim ledom je najnovejša metoda, ki se je poslužujejo vsi najboljši čistilci. Pri čiščenju moramo seveda nositi zaščitno masko. Naprave za čiščenje s suhim ledom se dobijo v vseh bolje zspletnih trgovinah z industrijskimi stroji.