Zapornice za parkirišča

Zapornice za parkirišča najpogosteje veljajo za zelo kakovostne zapornice, ki imajo 24 V motor, ki omogoča intenzivno delovanje. Ohišje vsake zapornice je cinkano in prašno barvano. Drog je narejen iz aluminija, ki uspešno kljubuje poškodbam, ki bi se lahko prenesle na mehanizem zapornice. Odpiranje zapornice je možno s krmiljenjem z induktivno zanko, oddajniki ali kontrolo pristopa.

Unipark se imenujejo zapornice za individualno parkirišče

Zapornice za individualno parkirišče se imenujejo unipark. Primerne so za zapiranje samo enega parkirnega boksa. Delimo jih na avtomatske in ročne.

Med take zapornice sodijo tudi potopni stebrički, ki veljajo za masivno izvedbo zapore ceste. Še posebej je primeren za javne kraje, za peš cone. Čas njegove spusta je manj kot 2 sekundi.

Zapornice omenjenih vrst in še druge si lahko ogledate na spletni strani priljubljenega podjetja, s katerim v kontakt lahko stopite kar preko maila ali telefonskega pogovora in se z zaposlenimi dogovorite za prvi termin, na katerem boste skupaj določili najbolj primerne zapornice za vaše potrebe in želje.

Industrijska vrata so vrsta vrat močnejše izvedbe

Za industrijska vrata je značilno, da so močnejše izvedbe. Uvrščamo jih v samonosna, drsna in krilna. Pogoni pri takih vratih so prav tako namenjeni za intenzivnejšo uporabo.

Industrijska vrata so vroče cinkana in najpogosteje tudi prašno barvana. Pred naročilom si jih lahko ogledate na spletni strani priljubljenega podjetja, ki za vas izdeluje še druge vrste vrat in pomembnih sistemov za vašo organizacijo doma ali drugega objekta.

Industrijska vrata so vsekakor lahko delana tudi po naročilu oziroma po posebnih merah. K sebi na dom lahko povabimo ponudnika takih vrat, ki nam bo na najprimernejši način izmeril vse potrebno, nato pa vrata naredil po naših željah in potrebah ter tudi zmožnostih.

Kakovostna industrijska vrata so vsekakor narejena le iz posebej izbranih materialov in imajo tudi za to zelo dolgo življenjsko dobo.