Vrtne kosilnice na različne pogone

Vrtne kosilnice, ki se jih še vedno največ proda, so narejene na bencinski pogon. Večina kupcev je namreč še vedno vezanih na čase, ko je bil to edini način delovanja kosilnic. V tem pa velikokrat pozabijo, da je v današnjem času tehnologija toliko napredovala, da so kosilnice že električne in akumulatorske. Najbolj napredne pa celo robotske in same opravljajo delo. 

Vrtne kosilnice, ki jih imajo torej kupci najraje, še vedno delujejo na tradicionalen način. Dejstvo je, da je bencin enostavno dostopen in ga v vsakem delu dneva hitro kupimo. Pri uporabi akumulatorske kosilnice, pa se moramo priučiti, kako dolgo bo lahko delovala. Poleg tega moramo vedno imeti vsak en akumulator na zalogi. Tako bomo v primeru, da se baterija izrabi, lahko uporabili rezervno. 

Vrtne kosilnice morajo biti pravilno vzdrževane, da nam bo dolgo brezhibno delovala. Njihova ostra rezila morajo biti po vsaki košnji dobro očiščena. V kolikor jo bomo zanemarjali, se bodo rezila hitro skrhala in ne bodo več dobro kosila naše zelenice. 

 

BCS kosilnica je odlično rojstnodnevno darilo

BCS kosilnica je lahko tudi primerno darilo, za našega očeta, dedka, strica ali brata. Kdor živi na podeželju mora okolico svoje hiše redno in vztrajno čistiti. Če imamo okrog svojega doma veliko grmičevja in neurejene okolice, si lahko pomagamo z dobro BCS kosilnico, ki je primerna tudi za debelejše zelenje ter za rezanje tanjših grmov. 

BCS kosilnica se lahko uporabi na vsakem terenu. Tudi če je pod razraslo travo veliko kamenja, bomo kosilnico BCS brez težav uporabili in z njo poskrbeli za urejen izgled vsake površine. Največkrat jo delavci in urejevalci okolja uporabijo na področjih, ki so težje dostopna in so zanemarjena. 

BCS kosilnica se lahko uporabi povsod, kjer navadne kosilnice ne moremo uporabiti. Kjer je veliko trdih delcev je navadna kosilnica neuporabna, saj bi se v stiku s kamenjem poškodovala.